воскресенье, 22 мая 2016 г.

"БЕЗ ПРИЧИНЫ НЕ ОТБИРАЮТ".... так говорят все, кто считает себя белым и пушистым по сравнению со всеми остальными. Видимо вам всегда известно больше, чем этим ста юристам из нескольких стран, например, в этом деле.



Illustrasjonsfoto



Juristene hevder i et brev til statsminister Erna Solberg at foreldreretten og religionsfriheten til det norsk-rumenske ekteparet ble krenket da barnevernet tok hånd om deres fem barn i november i fjor, skriver Dagen. Foreldrene er siktet for familievold.

Vi har gjort oss kjent med fakta i saken og er dypt urolige over at overtakingen av barna var motivert av den kristne troen til familien, heter det i brevet. Familien er pinsevenner.
Мы ознакомлены с документами дела и глубоко обеспокоены, что не было мотивации для изъятия ни для одного из детей.

Juristene som har underskrevet brevet er fra USA, Tsjekkia, Tyskland og Sør-Korea. De mener at barnas religiøse identitet ikke er ivaretatt og de reagerer på at søskenflokken er blitt splittet. Solberg blir bedt om å sørge for at det yngste barnet forblir hos familien og at de fire andre straks returneres.

– Det finnes ingen hjemmel i barneloven for omsorgsovertakelse ut ifra religion, men det er forbudt å slå barn, sa barne- og likestillingsminister Solveig Horne (Frp) til avisen i januar.

*************************************************************************************************

Комментариев нет:

Отправить комментарий